Mikä sai Bitcoinin pudottua niin nopeasti?

Bitcoinin hinta laski yli 400 dollaria varhain torstaina 3. syyskuuta aiheuttaen hälytyksen sonnien keskuudessa, jotka kamppailivat jo kahden päivän myyntihinnasta.

Jyrkkä lasku oli kuitenkin jonkin verran odotettavissa, kun otetaan huomioon, että valaita saapui yli 90 000 BTC: tä joihinkin suurimpiin salausvaihtoihin vain päivää ennen

Blockchain-analytiikka-alustan Chainalysis tiedot viittaavat siihen, että se oli korkein yhden päivän nousu yli kuukaudessa, antaen siten vaikutelman, että monet kauppiaat halusivat myydä lähes 12 000 dollaria.

BeInCrypto-tekninen analyytikko Valdrin Tahiri kaivoi mahdollisiin syihin, jotka ovat saattaneet laukaista BTC / USD-parin nykyisen jyrkän pudotuksen (ja mahdollisuuden hintojen alenemiseen edelleen). Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja tästä ja muista suurista tarinoista päivästä Bitcoin Future kryptovaluuttauutisten 3. syyskuuta.

2. syyskuuta hinta loi laskevan kynttilänjalan, joka vei hinnan takaisin tukialueelle noin 11 200 dollaria. Lasku tapahtui huomattavasti, mikä lisäsi siirron legitiimiyttä. Jos hinta laskisi tältä tukialueelta, seuraava löytyisi lähellä $ 10,800.

Tämä alue sisältää useita matalia sydänsydämiä elokuun alusta. Päivittäisessä aikataulussa tekniset indikaattorit eivät vielä osoita kääntymistä.

Yhdiste (COMP) putoaa jyrkästi saavutettuaan kaikkien aikojen korkeimman

COMP-hinta on noussut kiihtyneellä nopeudella 25. elokuuta lähtien, jolloin se oli alimmillaan 161 dollaria. Ralli jatkui 1. syyskuuta asti, jolloin COMP nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, 272,61 dollariin.

Hinta laski jyrkästi seuraavana päivänä ja on nyt lähellä pieniä tukialueita 205 dollarilla. Jos tämä taso epäonnistuu, seuraava tuki todennäköisesti löytyy 160 dollaria. Tekniset indikaattorit tarjoavat ristiriitaisen näkymän.

Lue koko analyysi

Hollantilainen kansalaisjärjestö lähettää Bitcoin-tukea mielenosoittajille Valko-Venäjällä
Alankomaissa asuva kansalaisjärjestö ilmoitti tukevansa bitcoinia Valkovenäjän mielenosoittajien kamppailussa kiistanalaista Valkovenäjän hallitusta vastaan. Yaroslav Likhachevsky ja Aleksei Kuzmenkov, kansalaisjärjestön perustaneet teknologiayrittäjät, ovat itse Valkovenäjältä.

Duo on osa ryhmää, joka pelkää 9. elokuuta pidettyjen presidentinvaalien väärentämistä. Vastavalittu johtaja Alexander Lukašenko näyttää tukahduttavan kaiken mielipiteiden äänen poliisin julmuuden avulla.

This entry was posted in Bitcoin. Bookmark the permalink.

Comments are closed.